:: Les nostres arrels

La FUNDIT, organització sense ànim de lucre amb una clara vocació de vertebració de futur i amb una experiència contrastada de divuit anys donant respostes a les necessitats de la societat i de la indústria, impulsant la cultura del disseny i proporcionant els mitjans pedagògics i de recerca necessaris per aconseguir-ho, és la impulsora d'INDICIS, una nova fundació de referència al sud d'Europa dedicada a la recerca de solucions per minimitzar l'impacte del canvi climàtic, impulsar el desenvolupament sostenible i afrontar els nous reptes que es presenten a curt, mig i llarg termini.

La fundació INDICIS neix a Catalunya amb la pretensió de col·laborar amb les empreses i institucions espanyoles compromeses amb el desenvolupament sostenible. Això comporta també assumir els paradigmes de la internacionalització i la competitivitat. La fundació INDICIS vol contribuir als esforços de la Unió Europea –i, molt especialment, en l'àrea de la Mediterrània- com a plataforma pròxima de la seva inserció en el món. I pretén endegar projectes concrets en el seu camp d'actuació, col·laborant amb d'altres entitats euromediterrànies actives en el foment del desenvolupament sostenible. arrels
La paraula INDICIS suggereix quelcom que permet presumir una cosa amb algun fonament i que anima a continuar en la seva recerca. En aquest sentit, el nom de la fundació és també un indici significatiu dels seus objectius, ja que, amb les seves lletres es fa referència a la Innovació, el Disseny, el Canvi climàtic i la Sostenibilitat.